Proizvodi / Stolice

STOLICE

Najvažnije je da stolice koje odaberete za trpezarijski sto ili kancelariju budu uklopljene u celokupan dizajn samog prostroa, ali i da istovremeno mogu da obave osnovnu funkciju.
Takođe se podrazumeva da bi trebalo i da pruže udobnost svima, koji ih budu koristili.
Međutim, kako se u ponudi nalaze različiti tipovi stolica, to ponekad uopšte nije jednostavno izabrati one, kojima ćemo ćemo u potpunosti da budemo zadovoljni.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Stolice kakve ste zamislili

Sa naslonom ili bez njega, izrađene od drveta, ali i drugih materijala, stolice mogu biti i različitih dimenzija i različitih boja. Naravno da su i modeli drugačiji, a sreća te ih ima sasvim dovoljno, što znači da će svako pronaći baš onaj, kojim će biti zadovoljan u svakom pogledu.

Savremeni dizajn i pažljivo odabrani materijali, kao i naročito kvalitetna izrada su u principu osnovne karakteristike ovih elemenata. A podrazumeva se da sve zavisi od toga za šta su vam tačno potrebne stolice, jer ćete u skladu sa time mnogo lakše i pronaći model koji vam u potpunosti odgovara.

Posebno je zanimljivo to što izuzev braon, crnih i belih stolica, postoje i one u crvenoj, žutoj ili teget boji. Obično se kombinuju drvo ili neki drugi materijal za osnovu, dok je sedeći deo i naslon stolice presvučen, a kako bi ona bila što udobnija i dizajnerski interesantnija.

Trebalo bi svakako obratiti pažnju ne samo na dizajn, već i na dimenzije, a kako bi se odabrane stolice što bolje u određeni stambeni ili poslovni, te u bilo koji drugi prostor, uklopile.