Proizvodi / Nameštaj za bašte

BAŠTENSKI NAMEŠTAJ

Poseban je ugođaj urediti vrt oko kuće, te u njemu boraviti tokom leta i proleća. Ali tada se postavlja pitanje koji nameštaj za bašte odabrati, te da li je bolje vrt uređivati samostalno ili ipak angažovati stručnjake.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Baštenske garniture, stolice i stolovi idealnih dimenzija

Najbitnije je da odaberete pravi nameštaj za bašte i da ga savršeno uklopite u prostor kojim raspolažete.

Bez obzira da li se odlučite za varijantu da baštenske stolice i stolovi budu izrađeni od plastike ili drveta, odnosno možda ratana i drugih materijala, najbitnije je da sve ono što odlučite da postavite ima svoju svrhu.

Nikako nemojte pretrpavati svoj vrt, pa čak i ako vas nameštaj za bašte oduševi i ne možete da odolite, a da ne kupite neki komad.

Isključivo u zavisnosti od toga koliki prostor zauzima vaša bašta bi trebalo i da zavisi da li ćete postaviti baštenske garniture ili ćete se odlučiti samo za jednostavan sto i nekoliko stolica. Trebalo bi da znate i to da nameštaj za bašte uključuje i ležaljke, koje su sa puno pažnje dizajnirane.

Bilo kako bilo, najbitnije je da pravilno rasporedite izabrane delove nameštaja u prostoru, kako vaš vrtne bi delovao pretrpano. Podrazumeva se da morate obratiti pažnju i na cveće, koje ćete negovati u svojoj bašti, jer će to definitivno da upotpuni ugođaj.