Kada su barske stolice idealno rešenje za vas

Barske stolice za kafice Lipa enteriejri

Kada se bavite opremanjem entereijera svog lokala,želite da to bude urađeno na najbolji mogući način. Da sve bude kvalitetno I funkcioniše kako treba,ali takođe I da privučete pažnju,da vas prepoznaju I pamte po nečem karakterističnom samo za vas. Imate potrebu da se izdvojite od drugih. Možda su baš tada barske stolice idealno rešenje za vas. Izbegnite monotoniju koju donose sedeća mesta napravljena tako da su sva u istom nivou. Ako se odlučite za barske stolice,budite sigurni da niste pogrešili. U ponudi je veliki izbor ,gde će svako naći onakvu barsku stolicu kakvu je želeo I u koja će se idealno uklopiti u ostatak enterijera.

Otvaranje novog restorana

Otvarate novi restoran,sve je većinom osmišljeno kako će izgledati. Ali I dalje niste u potpunosti zadovoljni. Nešto fali,nešto nedostaje da bi bilo upotpunjeno. Gledate,zamišljate I dolazite do zaključka- sav prostor je popunjen stolovima i stolicama,ali I dalje nekako deluje prazno. Da, niski stolovi i stolice popuniće pod i najniži deo prostora. Ali šta je sa onom visinom malo iznad toga ,na onom delu prostora u visini našeg pogleda dok sedimo? Upravo zbog toga,imate osećaj nepopunjenosti. Dodajte barske stolice sa nekoliko barskih stolova,zauzeće prostora isto koliko I niske,ali će prostor dobiti na volumenu,upotpunjenosti i konačno ćete biti zadovoljni izgledom restorana.

Restorani brze hrane,odavno su zauzeli značajno mesto u životima svih nas. Sve funkcioniše tako brzo. Udješ-pojedeš nešto “s nogu”-izadješ. Oni su zauzeli značajno mesto u našim životima,a barske stolice u njihovim enterijerima. Svraćamo u žurbi da nešto prezalogajimo pre ispunjavanja sledeće obaveze,nemamo vremena da sedamo i zadržavamo se,ali ako su barske stolice na takvim mestima,deluje skroz drugačije. I ako smo seli,i dalje imamo osećaj da smo na visini kao i kada stojimo i deluje nam da ne gubimo to vreme već da smo I dalje aktivni. Zato ukoliko planirate otvaranje restorana brze hrane,barske stolice su siguran izbor za vas.

 

barska stolica barksa stolica tara

Takođe,ako su podovi u lokalu urađeni u nivoima,odlično rešenje je kombinovati niske sa barskim stolicama. To može privući pažnju mnogima. Tako posebno ,neuobičajeno,drugačije,nesvakidašnje.

Barske stolice menjaju izgled enterijera

U zavisnosti od stila u kom je vaš enterijer opremljen,zavisi I kakvim duhom odiše. Pri opremanju verovatno ste se odlučili I uradili ono što ste želeli. Međutim nakon nekog vremena ,počinje sve da izgleda monotono ,želite neku promenu I osveženje u lokalu.Promenu koja ne iziskuje zatvaranje lokala na par dana dok se završe radovi,da ne morate lokal da čistite od poda do plafona zbog prašine nastale u toku radova. Ni promena sitne dekoracije vas nezadovoljava. Barske stolice su I ovom slučaju vrlo dobro rešenje.

Razlika je odmah primetna,promena ne ostaje nezapažena. A lokal sada odiše novom-pozitivnom atmosferom. Uz barske stolice sve će poprimiti drugačiji izgled. Bojom stolica možete za promenu istaći boju koja do tada nije bila dominantna u ostatku enterijera.

Lokal sa barskim stolicama uvek će delovati atraktivnije. Dok nisko sedenje deluje pasivno,barske stolice su te koje daju osećaj aktivnosti,pokretljivosti,uključenosti,dinamičnosti.


Related Posts