Proizvodi / Fotelje

FOTELJE

Da li postoji išta lepše i prijatnije, nego nakon napornog dana sesti u svoju omiljenu fotelju i odmoriti?

Ipak, mnogi nemaju tu privilegiju, jer prilikom sređivanja svog doma nisu naročito vodili računa o tome da fotelje treba da budu posebno udobne.

Srećom, danas je sve to mnogo jednostavnije, jer se posebna pažnja obraća i na kvalitet nameštaja, kao i na tehnologiju izrade, odnosno materijale, pa je nameštaj i udoban dugo traje.

BB

Fotelje po vašoj meri

Mora se priznati da je izbor zaista veliki, tako da svako može pronaći fotelje koje se uklapaju u njegov prostor.

Istovremeno je vrlo važno da taj deo nameštaja bude naročito komforan i udoban, tako da u potpunosti svoju funkciju može da obavi.

I dok su ranije fotelje bile standardnih oblika i dimenzija, danas zaista ima puno modela, pa i onih malo neobičnijeg dizajna.

Ne samo da se izrađuju fotelje presvučene samotom, nego ima i onih koje su izrađene od kože, skaja ili drugih materijala.

Na dizajn se obraća posebna pažnja, pa tako fotelje imaju niži ili viši naslon, te držač za ruke, a u ponudi se mogu naći čak i one koje imaju produžetak za noge.

Pored toga što je naročita pažnja usmerena na dizajn, odnosno udobnost, vodi se računa i o odabiru materijala, kao i boja. Zato je moguće pronaći fotelje u crnoj, zelenoj ili plavoj, odnosno beloj i crvenoj boji. Naravno da se često sreću i fotelje braon boje, a ima i onih prilikom čijeg dizajniranja su kombinovane dve ili više boja.

Cena fotelja

Fotelje koje možete pronaći u našoj ponudi su napravljene od visokokvalitetnih materijala i eksluzivnog su dizajna. Odnos između cene fotelja i njihovog kvaliteta je i više nego realan. Za više informacija o ceni fotelja iz našeg kataloga možete nas kontaktirati. Posebne cene se kreiraju za fotelje izrađene po vašoj želji uz pomoću konfiguratora.